waterontharders

Fleck 5600SXT 48.000 graanwaterontharder

De Fleck 5600SXT is ontworpen met een zeer efficiënt ventiel om zo zout te besparen, waardoor het voordeliger is om te werken in vergelijking met oudere systemen. Dit systeem wordt compleet geleverd met een polyglass verzachtertank, pekeltank, regelkop en duurzame 8% crosslink-hars. Bij de unit wordt ook een installatieset geleverd met volledige instructies en een video. Om deze ontharder in gebruik te nemen, schiet je hem gewoon erin, voeg je zout toe en ben je klaar om te gaan.

Een van onze favoriete functies van dit systeem is het on-demand, gemeten debietsysteem dat het waterverbruik voor u bijhoudt en regenereert als dat nodig is. Het handige LCD-display geeft ook de status van het systeem weer en alle bedieningselementen bevinden zich op één eenvoudig te gebruiken touchpad.

Pelican Water Systems Zoutvrije waterontharder

Pelican Water Systems

De zoutvrije waterontharder van Pelican Water Systems verzacht het water door de mineralen te neutraliseren om te voorkomen dat ze aan oppervlakken blijven kleven in plaats van ze uit het water te verwijderen. Dit systeem werkt zonder zout- of zoutoplossing en heeft zelfs geen elektriciteit nodig. Terwijl water door het systeem stroomt, worden mineralen die hard water veroorzaken gekristalliseerd om te voorkomen dat ze zich hechten aan uw leidingen, armaturen en apparaten.

Het is bewezen dat dit zoutvrije systeem 99,6% kalkaanslag voorkomt, waardoor uw apparaten langer meegaan en de kwaliteit van uw drinkwater enorm wordt verbeterd. Daar komt nog bij dat uw leidingen ook worden beschermd tegen corrosie en dat uw kleding en schalen geen ongewenste resten bevatten. Bovendien is een van onze favoriete dingen aan dit systeem dat het vrij eenvoudig te installeren is en daarna vrijwel onderhoudsvrij is.

Whirlpool WHES30E 30.000 graanwaterontharder

graanwaterontharder

Deze unit is NSF-gecertificeerd om de effecten van hard water te verminderen, inclusief vlekken, pijp- en kraanopbouw en zelfs vlekken op gerechten. Het systeem is ontworpen om tot 8 ppm zuiver ijzer te verwijderen – inclusief ijzer dat niet zichtbaar is – plus calcium, magnesium, mangaan en ijzer. Het apparaat is ideaal voor huizen met één tot vier personen en het zal automatisch kalibreren om te bepalen hoeveel zout nodig is – plus, het zal nooit meer gebruiken dan nodig is. Een zoutarm indicator geeft ook aan wanneer zout moet worden bijgevuld.

Whirlpool waterontharders gebruiken door de vraag geïnitieerde regeneratie, wat betekent dat het systeem alleen zal regenereren op basis van de hardheid van uw water in combinatie met hoeveel water uw huishouden daadwerkelijk gebruikt. Het gebruik van deze technologie vertaalt zich in aanzienlijke zout- en waterbesparingen voor u en uw gezin.

Dit apparaat wordt geleverd met een jaar fabrieksgarantie op onderdelen en arbeid, een drie jaar beperkte elektronische garantie en een tien jaar beperkte garantie op de tanks van het systeem. Als u de voorkeur geeft aan verdere dekking, kan de uitgebreide garantie op onderdelen en arbeid worden verlengd met een volledige twee jaar met de aankoop van drie flessen Whirlpool waterontharder in het eerste jaar nadat u uw systeem bezit.

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *